top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverCar & Body Supplies

Een professionele afwerking met decoratieverf van Sigma en advies van Car & Body Supplies

Op weg naar een vlekkeloos eindresultaat met de decoratieverf van Sigma

Het is geen wonder dat Sigma een van de meest gevraagde decoratieverven blijft. Als u uw interieur in de verf wil zetten, verwacht u niet alleen vandaag een mooi eindresultaat, het is toch de bedoeling dat uw schilderwerk ook de komende jaren nog even strak en glanzend oogt. Hierin maken de Sigma verftoppers dan ook een wereld van verschil: zij blinken uit op vlak van kleurbereik en -nauwkeurigheid, dekking, kwaliteit én duurzaamheid.

Is een perfect geschilderde muur, zonder strepen ook uw missie?

De hoogwaardige Sigma Perfect decoratieverven zijn aanzet- en baanvrij verwerkbaar, zonder strepen of overlap van de gerolde verfbanen en creëren een perfecte laag. Ontdek de ‘smooth layer technology’ bij Car & Body Supplies, uw Sigma verkooppunt van primer tot afwerking.


Een brede waaier aan interieurkleuren

Op zoek naar een rustgevend interieur, een sprekend accent of eens iets helemaal anders? Niets is persoonlijker dan kleur. Of u nu een specifieke stijl, gevoel of sfeer wil laten spreken in uw interieur, kleur geeft het vorm. De perfecte kleur vinden, hoeft geen eindeloze zoektocht te zijn: bij Sigma kunt u kiezen uit ontelbaar veel kleuren. We beschikken over een eigen verfmengmachine om tot uw gewenste kleur decoratieverf te komen.


Zoek dekking: Sigma Tigron Aqua Satin, de lak die tegen meer dan een stootje kan!

Een sterk voorbeeld is De Sigma Tigron Aqua Satin. Deze topper heeft alles in huis als de ideale lakverf voor binnen. De zijdeglanzende watergedragen lakverf is uitzonderlijk kras- en slijtvast, heeft een uiterst lange open tijd, een mooie strakke vloeiing en een snelle droging. De Sigma Tigron Aqua Satin is bovendien erg goed bestand tegen vet, vuil en schoonmaakmiddelen. Alles dus voor een subliem eindresultaat voor lange tijd.


Wilt u ons volledige aanbod aan Sigma verven bekijken of hebt u professioneel Sigma advies nodig voor uw toekomstige schilderwerk? Vraag gerust raad in onze zaak.


Kom langs voor advies op maat!

35 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page