top of page
Verfgroothandel Car & Body Supplies

De specialist in industriële verven in Kapellen

PPG-Selemix

Ruim aanbod aan industriële lak van PPG Selemix

Op zoek naar een geschikte industriële verf voor uw wagen of een ander project? Car & Body Supplies in Kapellen is een verfgroothandel met misschien wel het grootste aanbod op de markt. Omdat we uitsluitend producten met de hoogste kwaliteit willen aanbieden, beschikken we over een compleet aanbod van het merk Selemix. Deze lak is ontwikkeld door PPG Industries die doorheen de jaren een flinke reputatie heeft opgebouwd in de sector. De verven kunnen worden gebruikt op alle ondergronden waardoor de toepassingsmogelijkheden veelzijdig zijn. Zo beschermen ze onder meer aluminium, glas, metaal, kunststof en dat allemaal met het meest kwalitatieve eindresultaat. Niet alleen vindt u ze in veel verschillende kleuren, soorten glans en structuren, maar ze voldoen ook aan de Europese regelgeving. Zo hebben we onder meer mengkleuren, primers en verdunners in ons aanbod.

header.jpg
Selemix
Disolac industrieverf

Direct to Metal & Disolac: de beste onder de industriële lakken

Bent u op zoek naar misschien wel de beste van alle industriële lakken? Dan zijn Selemix Direct to Metal & Roberlo Disolac de beste keuze. Zoals de naam 'Direct to Metal' zelf al weggeeft, heeft u voor deze industriële verf geen primer meer nodig. Dat bespaart u niet alleen veel tijd, maar ook een extra kost. Direct to Metal is een combinatie van primer en lak en wordt vaak gebruikt op metalen ondergronden. Bij deze laksoort heeft u een keuze uit vrijwel iedere kleur die u maar kunt bedenken en dat in de glansgraad die u verkiest. Bij Car & Body Supplies beschikken we over vijf mogelijke glansgraden: 10% (mat), 30%, 50%, 70% en 80% (glanzend).
DISOLAC is een industrieel kleurensysteem dat bestaat uit 27 basiskleuren, waarmee meer dan 19.000 kleuren kunnen worden gecreëerd.

Meer weten over ons aanbod aan industriële verven?

Neem contact met ons op voor meer info. 

bottom of page