top of page
Verfgroothandel Car & Body Supplies

High performance autolakken in regio Antwerpen

PPG, een merk van vertrouwen

Is er schade aan de lak van uw wagen en wilt u deze zelf herstellen? Kies dan voor de autolak van het merk PPG. Deze lakfabrikant is gekend in de autosector voor hun PPG-technologie, maar ook schadeherstelbedrijven rekenen op PPG bij het kiezen van autolak. De autolak van PPG is dan ook een garantie op kwaliteit, heeft een hoge dekkracht en gaat jarenlang mee. Niet voor niets vertrouwen professionals op dit kwaliteitsproduct.

Ook bij Car & Body Supplies zweren we bij PPG-autolak. Omdat we onze klanten het allerbeste willen geven voor hun wagen raden we deze steeds aan. In onze zaak in Kapellen kunt u terecht voor het kopen van PPG-autolakken.

Man met beschermende kleding en masker die auto verft met spuitcompressor.
garagist die een Nanodeklaag aanbrengt op de auto

PPG-laksystemen voor professionals

Bent u op zoek naar de beste verfoplossingen voor uw auto of vrachtwagen in de regio Antwerpen? Car & Body Supplies in Kapellen biedt laksystemen van het merk PPG aan die geschikt zijn voor particulieren en commercieel transport. Deze autolakken genieten een stevige reputatie binnen de autosector, omdat ze een uitstekende glans bieden en gemakkelijk in gebruik zijn. Daarnaast zijn ze ook duurzaam, waardoor u jarenlang kunt genieten van het resultaat zonder zorgen. Heel wat carrosseriebedrijven die bij ons klant zijn, kiezen bewust voor deze laksystemen voor hun herstellingen, omdat ze er daardoor in slagen fabriekskwaliteit te garanderen aan hun klanten.

Heeft u vragen over de laksystemen of autolakken van PPG?

Kom langs in onze zaak, waar een medewerker u graag verder helpt. 

bottom of page