top of page
Verfgroothandel Car & Body Supplies

Houtverf en houtbescherming in regio Kapellen

Rubio-Monocoat-olie

Kwaliteitsverf voor optimale houtbescherming

Heeft u houtwerk dat u optimaal wilt beschermen? Geen probleem, met de producten van Car & Body Supplies, waaronder die van Jotun en Rubio Monocoat. Onze houtverf houdt al uw houten constructies in topconditie, en dat voor vele jaren. De producten van beide merken staan bekend als kwaliteitsvol en betrouwbaar wat betreft hun technische prestaties. Ze zijn makkelijk te gebruiken op bestaande verflagen, behouden een perfecte kleur en beschermen tegen uv-straling. Daarnaast kunnen ze ook zowel binnen als buiten worden gebruikt. In ons aanbod vind je onder meer Jotun Demidekk Ultimate Helmatt, een dekkende hybride beitsverf die watergedragen een matte glans heeft. Het wordt voornamelijk buiten gebruikt. Voor een zijdeglans is de Jotun Demidekk Infinity dan weer een betere keuze. Bovendien hebben we ook Jotun Demidekk Ultimate Täckfärg, Jotun Demidekk Terrasslaslyr en Jotun Demidekk Oljetäckfärg. Demidekk is al meer dan 40 jaar de nummer 1 op het vlak van houtbescherming.

Chalet geschilderd met houtbescherming

Waarom kiezen voor Jotun? 

Wie al eens in Noorwegen is geweest, zal het ongetwijfeld zijn opgevallen. Vrijwel alle huizen in Noorwegen zijn vervaardigd uit hout waarin het in alle seizoenen de weerselementen moet trotseren. Het is dus niet verrassend dat Jotun een Noors topmerk is op het vlak van houtbescherming en houtverf. Door hun ervaring in het hoge noorden zijn ze erin geslaagd hun verfsysteem zodanig te perfectioneren dat het hout optimaal beschermd is. Wie Jotun houtverf gebruikt, hoeft tot zo’n 12 jaar lang vrijwel geen onderhoud uit te voeren aan zijn houten constructies.

Optimale bescherming voor uw hout

Naast houtverf van het merk Jotun hebben we bij Car & Body Supplies ook producten van het merk Rubio Monocoat. Deze olie heeft slechts één laag nodig om uw hout te behandelen en beschermen. Zo geniet u van een duurzame bescherming en kleurvastheid van uw hout. Deze houtolie kunt u combineren met onderhoudsolie in dezelfde kleur.

Rubio Monocoat

Meer weten over ons aanbod houtverf voor de ideale houtbescherming?

Kom langs in onze zaak. 

bottom of page