Autolak kopen?

Wij verkopen autolakken van PPG

Wist u dat twee van de drie wagens die in Europa en Noord-Amerika gefabriceerd worden, PPG-technologie en -kennis bevatten? Vooraanstaande lakfabrikant PPG is de eerste keuze van fabrikanten, autoverdelers en schadeherstelbedrijven! Het verbaast ons dan ook niets dat u als professional kiest voor PPG-autolak, het high performance lakmerk bij uitstek. Gegarandeerde kwaliteit, ongekende performance, hoogwaardige dekkracht, korte droogtijd, uitzonderlijke duurzaamheid!

PPG-autolakken regio Antwerpen

Het volledige assortiment aan PPG-autolakken is bij ons te verkrijgen. Reken op een volledige ondersteuning van ons en van PPG. Uw enige bekommernis: de opbouw van uw auto’s. Wij doen de rest!

Contacteer ons voor al uw autolakken of bezoek onze winkel in Kapellen!

Laksystemen van PPG, lakken voor Carrosseries

Professionele verfoplossingen aan carrosseriebedrijven voor auto en vrachtwagen in Antwerpen

Op zoek naar autolakken die 100% slagen in glans, duurzaamheid, efficiëntie en gebruiksgemak? Zowel voor automobiel als commercieel transport, voor alle voertuigen en alle omstandigheden heeft Car & Body Supplies de gepaste verfoplossingen klaar. Dankzij de laksystemen van PPG kunt u fabriekskwaliteit garanderen aan uw klanten! Geen uitdaging is te groot of te klein. Vraag ons gerust om persoonlijk advies!

Car & Body Supplies Kapellen

Auto's lakken en verven in Antwerpen? Defleet is onze specialisatie!