Verfgroothandel Car & Body Supplies in Kapellen (Antwerpen)

Car & Body Supplies in Kapellen is sinds 1997 dé verfspecialist in auto- en industriële lakken en decoratie- en houtverven
Wij zijn een gespecialiseerde groothandel in verf en zijn sterk in de verkoop van autolakken, industriële lakken, houtverven, toebehoren en decoratie-advies. Al 21 jaar staan we als allround verf- en lakspecialist klaar met service en kwaliteit, vergezeld van heel wat ervaring en kennis die we jaar na jaar bij onze tevreden klanten hebben opgebouwd.

ONTDEK ONZE SERVICE & KWALITEIT

Wie mogen wij onder onze klanten tellen?

  • Carrosseriehersteller: als verdeler van het merk PPG beschikken we over een uitgebreid aanbod voor carrosserieherstellers die fabriekskwaliteit aan hun klanten willen garanderen.

  • Industrie: we bieden met PPG industries doeltreffende totaaloplossingen voor de industriële sector.

  • Doe-het-zelver en vakman: we hebben alles voor u om zowel uw interieur als uw gevel van boven tot onder in de verf te zetten en om uw hout buiten te beschermen en te kleuren.

WORD ONZE TEVREDEN KLANT

Nieuws

Verfspecialist Car & Body Supplies pakt regelmatig uit met nieuwigheden, zoals de Rapid Clearcoat D8175, Selemix ColourPicker en Daisy Wheel.

Carrosserie

We beschikken over een uitgebreid gamma voor de carrosseriehersteller en bieden professionele verfoplossingen voor zowel auto’s als vrachtwagens.

Industrie

Industriële lakken? Dat is onze specialiteit! Wij bieden voor elke applicatie de juiste coating en geven een oplossing bij al uw problemen.

Decoratieverf

Ook voor decoratie bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben immers een brede waaier aan verven voor binnenshuis voor u klaarstaan.

Houtverf

Car & Body Supplies is expert in houtverf en houtbescherming. Wij kunnen u perfect helpen om houtzorgen voor jaren te doen vergeten.

Verftoebehoren

Geen verven of lakken zonder het juiste toebehoren. Car & Body Supplies heeft hiervoor al het nodige materiaal in huis.

Onze toonaangevende merken

sigma coatings
selenix
sata
rupes
ppg
sia
3m
jotun
1/1

Auto

Auto

Industrie

Industrie

Decoratie

Decoratie

Hout

Hout

Car & Body Supplies Kapellen

Groothandel verf in Antwerpen: gespecialiseerd in industriële verven & verdeler PPG!